што ги нудиме

Hebei Chenliang Trading C0., Ltd. established in 1994, is a professional manufacture and export company, located in Shijiazhuang, north of China.

Ние сме специјализирани во работна облека, отворено да носат, Softshell и Памук & T / C вежба ткаенина, итн ..

Ние сами две фабрики во близина на нашиот град. Секоја фабрика има повеќе од 100 квалификувани работници и 4 производствени линии. Сите работници се од локално подрачје. Нашата главна машина за шиење е познатиот бренд JUKI, се увезени од Јапонија. capcity производство е стабилна сите во текот на годината.

Нашите производи се главно се извезуваат на европскиот пазар и да уживаат во многу добра репутација меѓу клиентите.

Прочитај повеќе