ajo që ne ofrojmë

Hebei Chenliang Trading C0., Ltd. established in 1994, is a professional manufacture and export company, located in Shijiazhuang, north of China.

Ne jemi te specializuar në workwear, veshin në natyrë, softshell dhe pambuku & T / C stërvitje pëlhurë, etj ..

Ne vet dy fabrika afër qytetit tonë. Çdo fabrikë ka mbi 100 punëtorë të kualifikuar dhe 4 linja prodhimi. Të gjithë punëtorët janë nga zona lokale. makinë qepëse kryesor i jonë është markë e famshme JUKI, është importuar nga Japonia. Capcity prodhimit është e qëndrueshme në të gjithë vitit.

Prodhimet tona eksportohen kryesisht në tregun evropian dhe gëzojnë një reputacion shumë të mirë në mes të konsumatorëve.

Lexo më shumë